VÂNZĂRI

Implică-ne! Prospectam pentru tine!

Luăm în considerare preferințele tale și începem să căutăm proprietățile care ți se potrivesc. Avantajele prospectării dedicate sunt ca îți economisim timpul și efortul necesar pentru a-ți căuta singur proprietatea mult visată. Avem acces la listări exclusive, oferte de la dezvoltatori sau proprietăți care încă nu au fost scoase pe piață.

Pe lângă asta, vă oferim diverse proprietăți imobiliare (terenuri, apartamente, case, vile, pensiuni și hoteluri) în Sinaia, Bușteni, Azuga și Predeal. Echipa noastră are cunoștințe și experiență în piața locală, astfel încât putem oferi consultanță pentru fiecare client în parte.

Montexpert vă oferă o serie de servicii utile pentru vânzarea unei proprietăți imobiliare. Acestea includ:

Analiza pieței locale: Noi cunoaștem foarte bine piața imobiliară din zona în care activăm, iar acest lucru poate fi foarte util pentru proprietarii care doresc să vândă. Putem oferi informații despre prețurile de vânzare ale proprietăților similare din zonă, astfel încât proprietarul să poată stabili un preț de vânzare realist și competitiv.

Evaluarea proprietății: Putem evalua o proprietate pentru a stabili un preț de vânzare corect. Evaluarea este foarte importantă într-o piață imobiliară fluctuantă, iar proprietarul poate fi sigur că nu va pierde bani prin subestimarea valorii proprietății.

Promovarea proprietății: În această industrie, promovarea online excelentă ca agenție imobiliară necesită un efort continuu și un angajament față de cele mai bune practici de marketing digital. Folosim o combinație de strategii și tactici de promovare, astfel ajungem la o audiență mai mare și ne putem construi o reputație solidă în industria imobiliară.

Vizualizarea proprietății: Vă putem organiza vizionări ale proprietății pentru potențialii cumpărători și putem răspunde la întrebările acestora. Aceste vizionări pot fi programate în mod flexibil și pot fi organizate în așa fel încât să se potrivească cu programul proprietarului.

Negocierea prețului: Noi putem negocia prețul proprietății cu potențialii cumpărători și putem ajuta proprietarul să obțină un preț echitabil pentru proprietatea sa. Avem experiență în negociere și putem ajuta proprietarul să obțină cel mai bun preț posibil pentru proprietatea sa.

Proprietăți

Compare listings

Comparaţie